top of page

Show - foredrag - artist - konferansier

Showmann

Andreas har lang og bred erfaring som komiker og sceneartist, og bruker både sin treffende humor og musikalske evner til å bergta sitt publikum. Uansett anledning gir han et show som sikrer både latter og gåsehud gjennom sine opptredener, der han sjonglerer mellom stand-up, sang og musikalske parodier i verdensklasse!

"Skal hilse fra 2 SVÆRT fornøyde jubilanter og resten av selskapet og takke for et kjempe bra show! Dette ble akkurat det jeg hadde håpet på og litt til. Var midt i blinken for denne gjengen her" - Lillian Tårneby

"«Takk for et sprakende show fra ende til annen under vårt årsmøte – med gode imitasjoner og en stemmeprakt du skal lete lenge etter!» - TYR

Foredragsholder

Andreas har de senere årene utviklet seg til å bli en foredragsholder som virkelig tar scenen! Med sin Siviløkonomutdanning innen strategi, ledelse og HRM har han en bred og solid teoretisk ballast, og sammen med sin mangeårige kompetanse innen scenekunsten reiser han nå land og strand med sine foredrag. Her hjelper og motiverer han andre mennesker innen presentasjonsteknikk, håndtering av sceneangst, eksamensforberedelser, og andre elementer av livet der man som han sier "må/bør åpne kjeften og si no".

Se Foredrag for mer info.

Artist

Andreas har de senere årene blitt en svært ettertraktet solist, mye grunnet sin allsidige stemme i kombinasjon med sitt energiske og humoristiske scenevesen. Han har sunget med en rekke korps, orkestre, band og storband, og med sitt unike spenn i stemmen synger han alt fra Elvis Presley og Frank Sinatra, til Josh Groban og Bee Gees. 

"Andreas er en veldig dyktig og allsidig sanger jeg har hatt gleden av å jobbe med ved flere anledninger. Han er alltid godt forberedt, alltid med et smil og glimt i øyet, og utfører alltid jobben på en utmerket måte. Kan anbefales på det sterkeste!"

- Per Kristin Syversen, dirigent for flere orkestre i Hedmark og Oppland

Konferansier &

Toastmaster

Kick-off, firmafest, bryllup eller bursdag. Trenger du en konferansier eller toastmaster som virkelig skaper stemning og byr på seg selv, da er Andreas mannen for dere. Med 0 i sceneskrekk og 100 i stil skaper han den stemningen kunden ønsker, enten det er stilfullt og "ordentlig" eller jovialt og "litt nedpå".

"Andreas er en energisk type som er enkel å samarbeide med, og som vi har brukt ved flere anledninger. Han stiller alltid godt forberedt, er svært tilpasningsdyktig og er god til å tilpasse seg målgruppen med humor og godt faglig innhold!" - Erik Lundgård, Ungt Entreprenørskap Hedmark

bottom of page